Riemun tarina

Oli helteinen heinäkuu. Dödö oli loppu, mutta koska asun maalla järven rannalla aika kaukana kaupoista, ei tullut mieleenkään lähteä kauppaan vain sen takia.

Olen kuitenkin aika paljon hikoilevaa ihmistyyppiä, enkä halunnut haista hielle. Olin muutama viikko aikaisemmin tehnyt huvikseni pihkaöljyä, joten päätin laittaa sitä kainaloon. Pihkahan on antibakteerista, ja hien haju ei johdu hien hajusta vaan siinä elävien bakteerien hajusta.

En haissut hielle! Aika nopeasti päätin testata asiaa viikon ajan - en käynyt suihkussa, käytin samoja vaatteita. Uimassa kävin kyllä joskus useammankin kerran päivässä, eli ihan kamalan likaiseksi en mielestäni päässyt.

Laitoin joka aamu kainaloihin pihkaöljyä.

Enkä haissut hielle! 

Suoraan sanottuna tuoksahdin kyllä aika vahvasti pihkalle. Se ei haitannut, sehän on mukava ja luonnollinen tuoksu.

Mutta siitä se ajatus lähti. 

Olen nimittäin ollut joogaopettaja viimeisen 16 vuoden ajan, ja aikoinaan kun ohjasin paljon hotjoogatunteja joissa salin lämpötila on noin 37 astetta, jouduin pakosta käyttämään teollista antiperspiranttia kun mikään luonnonkosmetiikan deodorantti ei pitänyt hien hajua pois, eikä joogaopettaja kerta kaikkiaan saa mielestäni haista pahalta. 

Joten päätin tarttua hommaan, ja suunnitella toimivan, suomalaisen pihkan tehoon perustuvan luonnondeodorantin joka olisi niin hyvä, että itsekin sillä pärjäisin. Sellaisen dödön, joka tuoksuisi raikkaalta, mutta ei pihkalta sitten kuitenkaan.

Niin sai aikansa Riemu, siitä ilosta kun huomasin miten on mahdollista toimia luonnon kanssa yhteistyössä, ei sitä vastaan. 

Ja ta-daa, tässä niitä nyt on, kokeile!

terveisin

Katja,

Riemu Naturalin perustaja

Katja